Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrol şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sayesinde alevlerin kontrolör şeşna hileınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa dışarıya, dışarıdan mebdelamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye düzen ve yaraşır hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı Kolu aşağı muhik itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı Panik şube gestaltsında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç duyulan bu aparat epey işlevsel ve düzgün olmalıdır.

Bapnın güzel duyusal yapısı ve ikbal edilen aksesuarların yararlanmaı pahaı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtlı olarak birkaç farklı himaye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin iyi icazet olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangın Kapısı Yürütüm Amacı Yangın baplarının üretim amacı ölümlü esenlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın Kapısı Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

çoğunlukla yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak horda önem kayran illere iş vermekteyiz.

Yangın ve acil gidişat anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söylem edilen bu ekip bazı modellerde uygun kapı koluna benzeşim. 

Yangın Bapsı Kilidi kapının tabiatıyla kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve dumanın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı yoğunya kapanmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kavi iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça içli davranıyoruz.

Report this wiki page